Jak upravit prošlé maso

15. září 2014 v 22:14 | Petr Hynek
Chuť na maso? Jeden kamarád mi vyprávěl, že jeho dcera musela odejít z jednoho nejmenovaného řetězce, kde měla na starosti "úpravu prošlého masa". Maso se běžně vyndavalo z obalů, okartáčovala se plíseň, projelo chemickou lázní a znovu pěkně do nových obalů a šup do akční nabídky se slevou... Poté, co se několikrát u toho pozvracela, jí bylo nabídnuto, aby odešla, ale musela podepsat, že nikde neprozradí podrobnosti ze své praxe. Dokonce i nějaká ta výhrůžka padla... Vítejte v masové realitě a dobrou chuť, milé děti Ještě že maso už nejím...
(více k článku i další témata už na novém blogu www.seste-slunce.cz)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Amelie Amelie | Web | 15. září 2014 v 23:21 | Reagovat

Brr, bohužel jsem o tom už také slyšela.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama